Hyppää pääsisältöön

Supersuosittu nuorisosarja nyt vain Yle Areenassa!

Yksi maailman suosituimmista nuorisodraamasarjoista starttasi tänään perjantaina Yle Areenassa.

Degrassin lukiossa draama on arkipäivää! // Kuva: Degrassi / Yle

Kanadalainen draamakomedia Degrassi: The Next Generation on kahminut lukemattoman määrän palkintoja ja valtavan fanijoukon niin rapakon takana kuin muuallakin maailmassa.

Nyt Degrassi-lukion draamantäytteistä arkipäivää voi seurata suoraan ja erityisoikeudella Yle Areenasta - ja vain Areenasta, sillä TV-kanavilla Bevery Hills 90210-hengenheimolaista ei esitetä jaksoakaan!

Villissä kokeilussa Yleisradion maksuttomaan verkkopalveluun ilmestyy kolmen jakson viikkotahtia uusi episodi joka perjantai, lauantai ja sunnuntai. Katsomisaikaa joka jaksolle on kolme kuukautta.

Degrassi-tuoteperheen ensimmäinen tarina alkoi jo 1979, mutta Areenassa starttaava tuotantokausi on 2001 aloitetun The Next Generation-sarjan neljäs.

Sarjassa on keskiössä dynaaminen opiskelijajoukko ja teemoina muun muassa ystävyys, parisuhteet, seksi, seksuaalinen identiteetti, maahanmuutto, raskaus, päihteidenkäyttö, nolot vanhemmat, ulkonäköpaineet, psyykkiset sairaudet ja koulukiusaaminen. Yksi asia on myös varma: Degrassissa mikään aihe ei ole tabu.

Hittimusiikin ystäville sarjan näyttelijäkaartista osunee silmiin myös ainakin yksi tuttu nimi: Aubrey Graham. Sarjaa tehdessä nuorimies ei vielä ollut mikään superjulkkis, mutta nykyäänpä on - Graham nimittäin tunnetaan tätä nykyä paremmin artistinimellään Drake! Rihannankin kanssa duetoinut hoppari on Degrassissa vieläpä varsin näkyvässä roolissa.

Uusi jakso Degrassi: The Next Generationia ilmestyy Yle Areenaan joka perjantai, lauantai ja sunnuntai. Osat ovat nähtävissä verkkopalvelussa 3 kuukauden ajan. Käy tarkastamassa ensimmäinen osa täältä!

Lähteet: Yle Areena