Hyppää pääsisältöön

Jonas Brothers -tähti hakee paikkaa American Idol -tuomaristosta

Teini-idoli, Nick Jonas on vahvistanut hakevansa tuomarointipestiä American Idolista.

Nick Jonas vieraili komediasarjassa "Mr. Sunshine" // Kuva: ABC

Jennifer Lopez ja Steven Tyler ilmoittivat molemmat jättävänsä Idol-tuomariston. Mariah Carey puolestaan on kiinnitetty uudelleen muodostettavaan tuomaristoon seuraavalle kaudelle. Liikkeellä on ollut paljon spekulaatioita siitä, keitä muita tuomaristossa tultaisiin näkemään. Nick Jonas on nyt vahvistanut, että häntä harkitaan tuomariston jäseneksi Careyn rinnalle.

- Huhut ovat totta…minua harkitaan American Idolin tuomariksi. Se olisi minulle unelmien täyttymys, jos niin käy, Nick kirjoitti Twitterissä.

Vielä ei ole tiedossa, tuleeko Randy Jackson jatkamaan Idol-tuomaristossa. Myös Pharrell Williamsin on huhuttu neuvottelevan tuomaripaikasta. Aiemmin Adam LambertAdam Lambert kiistää huhut jättimäisestä tv-sopimuksesta, joiden mukaan hän olisi siirtymässä tuomaroimaan Idolia.

Lähteet: Music News, Twitter