Hyppää pääsisältöön

Lara jälleen Himotuin - lupaa antaa suukon!

Himoartistihaastattelussa vieraillut Lara oli innoissaan Himotuimmat-menestyksestä.

Lara // Kuva: Ninni

Laran kappale Teeth to match our wounds nousi ensimmäisellä äänestysviikollaan Himotuimmat-listan kärkeen. Laulajatar lupasi, että jos biisi on uudestaan ykkösenä, antaa hän suukon Uuden Musiikin Iltavuoron Toni Laaksoselle. Laran olisi syytä levittää nyt entistä kirkkaampaa punaa huuliinsa, sillä Teeth to Match Our Wounds on toistamiseen Himotuin.

Toiseksi Himotuimmaksi kappaleeksi äänestettiin jälleen Adam Lambertin Never Close our Eyes. Jukka Pojan Potentiaalii puolestaan debytoi suoraan Himotuimmat-listan sijalle 3.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat TOP-20:ssa.

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistalle nousee joka viikko uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat -äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat -listan kärjessä.