Hyppää pääsisältöön

Marilyn Manson yritti vältellä kuvaajia: tussasi naamaansa rivouksia

Metallitähti koetti pilata paparazzien kuvat julkaisukelvottomalla ulkomuodollaan, mutta päätyi silti otsikoihin.

Tältä näyttää Marilyn Mansonin normaali meikki // Kuva: Marilyn Manson Official Website

Marilyn Mansonin lapsellinen kokeilu vältellä valokuvaajia Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä herätti odotettua enemmän huomiota, kertoo The Hollywood Reporter.

Metallimusiikin outona lintuna tunnettu Manson oli kentälle laskeutuessaan ilmeisesti kyllästynyt päivystäviin valokuvaajiin ja tussasi naamaansa ja niskaansa rivouksia. Samaan turvatarkastukseen osuneelle sivulliselle suunnitelmastaan kertonut Manson toivoi, että tähden kirosanoin koristeltua lärviä ei kelpuutettaisi lehtien kuvitukseen.

- Hänellä oli "F*CK" kirjoitettuna naamaansa, ilmeisesti tussilla, todistaja kirjoitti linkkiyhteisösivusto Redditiin.

- Riisuessamme kenkiä turvatarkastuksessa, Manson selitti, etteivät tekstit olleet minulle tai muille sivullisille osoitettuja, vaan kameramiehille, jotta nämä eivät voisi myydä kuviaan eteen päin.

Manson oli pyydellyt anteeksi tavallista rivommin meikattua olemustaan muiltakin paikalla olijoilta ja peittänyt kasvonsa lasten läheisyydessä.

Miehen suunnitelma ei kuitenkaan toiminut, sillä kuvat "kävelevästä graffitista" ovat levinneet internetissä ja päätyneet lukuisille julkkisuutissivustoille.

Lähteet: The Hollywood Reporter