Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Stooshen kappaleesta Black Heart?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Stooshe // Kuva: stooshe.com

Kuka? Stooshe: Black Heart

Mitä? Stooshe on yhtä kuin brittiläinen r&b-kolmikko, jonka muodostavat Alexandra Buggs, Karis Anderson sekä Courtney Rumbold. Näitä parikymppisiä pimuja on tituleerattu jo jopa uudeksi Spice Girlsiksi. Tänään Rytmibarometrissä kuultava Black Heart on Stooshen omaa nimeä kantavan tulevan debyyttialbumin toinen sinkku.

Uuden musiikin aamuvuoron Juhani Kenttämaa kuvailee kappaletta näin: ”Tämä on kuin Amy Winehouse kohtaisi The Supremesin rukoillessaan apua onnettomaan suhteeseen.”

Hä? Stoosh on Jamaikan englantia ja tarkoittaa hienostelevaa ylempiluokkaista ja rehentelevää.