Hyppää pääsisältöön

Black Eyed Peas-tähti palaa kouluun: haluaa koodaajaksi!

Menestyksekkään Black Eyed Peasin keulajäsen Will.I.Am aikoo palata pänttäyshommiin.

Will.i.am // Kuva: Reuters / Chris Pizzello

Räppäripoppari Will.I.Am aikoo jättää musiikin sivummalle, sillä mies on listautunut syksyllä koulukurssille. Ja kyseessä ei ole edes mikä tahansa höpöhöpötiede, vaan koodaus ja ohjelmointi, kertoo brittilehti Daily Mirror.

- Kun olen 57, haluan pysyä populäärikulttuurin ajan hermolla. Ja jotta pysyy tulevaisuuden ajassa mukana, pitää pystyä kirjoittamaan tietokonekoodia, Will perusteli tietokonetieteen kurssivalintaansa.

Black Eyed Peas-solisti myös kertoi ihailevansa tietokoneohjelmoijia jopa laulunkirjoittajia enemmän.

- Koodaajat, he ovat idoleitani. Laulunkirjoittajat ovat cool - minäkin osaan kirjoittaa biisin - mutta koodaajat? He ovat maailman cooleinta joukkoa!

Opiskelu saattaa myös tarkoittaa, ettei muoti-ikonin asemaa nauttivaa muusikko jatka The Voice-laulukisan brittiversion valmentajistossa enää ensi kaudella. Tuotantoyhtiö BBC tosin kommentoi olevansa vielä neuvotteluissa viime kauden koutsien kanssa.

Will.I.Am tuntuu kuitenkin olevan opiskeluintonsa kanssa tosissaan:

- Olen jo toteuttanut kaikki muut unelmani, joita minulla 17-vuotiaana oli. Nyt haluan palata kouluun ja opetella koodaamaan, jotta voin totisesti ottaa osaa tähän uuteen aikakauteen, jota elämme, tähti julisti.

Lähteet: Contact Music