Hyppää pääsisältöön

David Beckhamin markkina-arvo olympialaisten myötä uudelle tasolle

Lontoon olympialaiset nostavat David Beckhamin arvoon arvaamattomaan, väittävät Hollywoodin markkinatietäjät.

David Beckham kantamassa olympiasoihtua // Kuva: EPA/TAL COHEN

37-vuotias, futisuransa ehtoopuolella Yhdysvalloissa palloileva David Beckham ei mahtunut Iso-Britannian olympiajoukkueeseen. Muiden vastuutehtävien hoito ja yleinen edustaminen ovat kuitenkin nostamassa "Becksin" markkina-arvoa järisyttävästi.

Hollywoodilaisen markkinointifirman mukaan jo valmiiksi maailmanlaajuisesti tunnetun futarin, seksisymbolin ja muoti-ikonin asemaa nauttivan Beckhamin arvo nousee kisoissa saadun näkyvyyden ja huomion ansiosta täysin uudelle tasolle.

Agentuuri veikkaakin Beckhamin tahkoavan omaisuuden seuraavan 12 kuukauden aikana pelkästään kisojen ansiosta.

- Beckham näytti aivan leffatähdeltä luksusveneessä ja se nostaa hänen osakkeitaan mallina ja brändi-keulakuvana, yritykseltä analysoidaan.

- Ja tietenkin Hollywoodissa hänestä ollaan kiinnostuneita.

Beckham itse on varmasti mielissään erityisesti kasvavasta Hollywood-suosiosta. Tähti nimittäin mainitsi haastattelussa vähän aikaa sitten haluavansa illastaa joskus näyttelijä Jack Nicholsonin ja presidentti Barack Obaman kanssa. Hollywood avannee portit tämänkaltaisiin ruokapöytiin.

Kannatti kantaa soihtua avajaisissa, Becks!

Lähteet: Contact Music