Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet 50 Centin (feat. Dr. Dre & Alicia Keys) kappaleesta New Day?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

50 Cent @ Jäähalli // Kuva: YleX / Tomi Mikola

Kuka? 50 Cent (feat. Dr. Dre & Alicia Keys): New Day

Mitä? Curtis Jackson alias 50 Cent julkaisee näillä näkymin 13.marraskuuta viidennen studioalbuminsa Street King Imortal. Levyn ensimmäinen sinkku on nimeltään New Day, jolla kuullaan myös rapmoguli Dr. Dretä sekä ihastuttavaa laulajatarta Alicia Keysia. Eivätkä ne tähdet siihen lopu, sillä kappaleen on miksannut itse Eminem.

Hä? Biisin alkuperäisessä versiossa introna kuullaan kahdeksan sekunnin mittainen puheosuus, joka on peräisin vuonna 1993 valmistuneesta gangsterielokuvasta Jäähyväiset kummisedälle. Siinä Robert De Niron esittämä Lorenzo Anello sanoo "It don’t take much strength to pull a trigger, but try to get up every morning day after day and work for a living. Let’s see ‘em try that, then we’ll see who’s the real tough guy; the working man is a tough guy".