Hyppää pääsisältöön

Herra Ylppö leffaprojektistaan: Eihän tällaisen elokuvan tekemisessä ole mitään järkeä

Muusikko Herra Ylppö kuvaa parhaillaan omaan tahtiinsa pitkää Lepropolis-nimistä elokuvaa.

Herra Ylppö Provinssissa // Kuva: Tomi Mikola

Leffan toinen traileri on nyt julkaistu ja sen voi katsoa täältä.

Monipuolinen taiteilija Herra Y haluaa kannustaa esimerkillään myös muita.

- Elokuvan yksi funktio on kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan. Eihän tällaisen elokuvan tekemisessä ole mitään järkeä. Valtava duuni ja raha virtaa pois omasta lompakosta. Toivomme, että tämä kannustaa myös muita ihmisiä luovaan hulluuteen. Kirjoittakaa lauluja! Tehkää elokuvia! Maalatkaa tauluja! Piirtäkää sarjakuvia! Käykää pitkillä kävelylenkeillä! Ihan mitä vaan, mutta älkää lannistako muita. Mekin teemme tätä, koska tämä on hauskaa ja haluamme kertoa tämän oudon tarinan. Joskus se tosin vaatii sen, että kaveria pitää lähteä kuljettamaan ensiapuun, Herra Ylppö kommentoi YleX:lle.

Elokuvan pääosassa nähdään Herra Ylpön sydän -kirjan kynäillyt Teppo Vapaus. Ylppö pyrkii saamaan elokuvansa valmiiksi neljässä vuodessa kaikkien muiden töidensä ohella. Luvassa on useita trailereita ennen kuin leffa saa ensi-iltansa.

Lähteet: YleX