Hyppää pääsisältöön

Tuomas Kauhanen fiilisteli Rytmibarometri-voittoa: Aa yeah!

Kesälomilta palanneen Rytmibarometrin voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Räppäri Tuomas Kauhanen ottaa luomastaan "renttudynastiasta" täyden vastuun.

Tuomas Kauhanen voitti viikon Rytmibarometrin // Kuva: YleX

Tuomas Kauhasen Miksi naiset rakastuu renttuihin? tykitti taululle sellaiset peukalonjäljet, ettei muilla kandidaateilla ollut tällä viikolla mitään saumaa. Räppärin kipale jätti 73 % yläpeukkulukemillaan kauas taakseen semmoiset nimet kuin 50 Cent, Stooshe ja Conor Maynard.

Kauhanen itse oli voitosta hieman hämillään ja totesi vain aitoon hip hop-tyyliin:

- Aa yeah, aa yeah!

Itsensä kerättyään rentturäppäri sai kuitenkin kerrottua kulttimaineessa olevan Rytmibarometrin voitonjälkeisistä fiiliksistään:

-No onhan tää suhteellisen hämmentävää. 50 Centilläkin on klassikkoalbumia ja vaikka mitä, että ihan huikea fiilis, mies kommentoi saavutustaan YleX Iltapäivälle.

Syksyllä Kauhaselta ilmestyy ensimmäinen sooloalbumi, jonka mies paljasti nyt olevan täysin valmis. Levyn nimikin on selvä: Sano vaan Tuomas. Hittikipale Miksi naiset rakastuu renttuihin? on levyllä tietenkin mukana.

Mutta mikä niissä rentuissa nyt sitten niin kovin vetoaa? Palkinnon arvoisesti Kauhasen kipaletta kommentoinut Taru arveli rentturakkauden liittyvän naisten sisäiseen hoivaviettiin.

- Aa yeah!, vastasi Tuomas Kauhanen.

Lähteet: YleX Iltapäivä