Hyppää pääsisältöön

Darude fiilistelee Ibizan keikkoja ja suomalaisedustusta

Darude on yksi tunnetuimmista suomalaisista elektronisen musiikin tekijöistä maailmalla. Hiljattain Ibizalta palannut mies fiilisteli YleX:lle huikeita keikkoja ja paljastaa myös tulevan kisan, joka tarjoaa faneille ainutlaatuisen mahdollisuuden.

Darude, eli Ville Virtanen YleX Aamun vieraana // Kuva: Hanne Kautto / YleX

Darude eli Ville Virtanen kertoo soittaneensa heinäkuussa viitenä tiistaina Ibizalla Alex Kunnarin Colors-bileissä.

- Jengiä oli kiitettävästi, meininki oli huima ja suomalaista väriä oli edustettuna mahtavasti, lauteilla nähtiin ja kuultiin mm. Orkidea, K-System ja Sergei Shkuroff mun ja Alexin lisäksi. Ja vierailevana tähtenä Baker back-to-back Alexin kera yhtenä tiistaina. Bileet jatkuvat edelleen siellä syyskuun alkuun asti.

Artisti kertoo tehneensä hiljattain uuden 2012 Drums Mixin vuoden 2008 singlestään In The Darkness, jonka laittoi ilmaiseksi ladattavaksi nettiin. Julkaisun myötä Darude avaa myös piakkoin kilpailun.

- Skaban voittajat saavat halutessaan remiksata biisin mun tulevalta albumilta ja pääsevät viralliselle Darude-julkaisulle.

Halutessaan voittajat saavat myös tapaamisen Daruden kanssa, joko Skypen välityksellä tai kasvotusten jos voittaja ja artisti osuvat samaan kaupunkiin samaan aikaan.

Lähteet: YleX