Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet The 69 Eyes -yhtyeen kappaleesta Red?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Rytmibarometrissa tänään The 69 Eyes.

Kuka? The 69 Eyes: Red

Mitä? The 69 Eyes julkaisee kymmenennen pitkäsoittonsa X 28. syyskuuta. Tuleva albumi äänitettiin Tukholmassa. Ruotsissa kuvattiin myös musiikkivideo tänään Rytmibarometrissa kuultavaan kappaleeseen Red.

Historian oppitunti: The 69 Eyes on perustettu Helsingissä vuonna 1989. Yhtyeen debyyttialbumi Bump ’n’ Grind julkaistiin 1992.

Hä? Syyskuussa lanseerataan Red-biisiin liittyen myös punaviini, joka kantaa nimeä The 69 Eyes RED. Kyseessä on kuulemma italialainen laatuviini.