Hyppää pääsisältöön

Irkkubändi vitsailee YleX:lle: Rikoimme Will.i.amin autotunelaitteet biisiä tehdessä

Irlantilainen The Script –yhtye valmistautuu kolmannen albuminsa julkaisuun. Levyn ensimmäinen single on yhdessä Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.amin kanssa tehty Hall Of Fame. Yhtyeen rumpali Glen Power kertoi millaista yhteistyö hittinikkarin kanssa oli.

The Script ja Will.i.am Hall Of Fame -videon kuvauksissa // Kuva: facebook.com/thescript

Glen Power sanoo, että Will.i.am on aivan huikea persoona ja tähden kanssa yhteistyö sujui loistavasti.

- Hän ei diivaile yhtään. Hän saapui jopa aikaisin musiikkivideon kuvauksiinkin. Hän on todella mukava ihminen. Rehellisesti olimme aluksi hieman huolissamme siitä, että saamme hänet ujutettua luonnollisesti biisiin mukaan, rumpali kertoo.

Glen Power jatkaa sanoen, että Will.i.am onnistui sulautumaan The Scriptin tyyliin täydellisesti.

- Hän astui meidän maailmaamme ja se toimii. Luulen, jos me olisimme yrittäneet astua hänen maailmaansa kaikki olisi vain tuhoutunut.

Will.i.am oli kuullut kappaleen demoversion aiemmin ja olisi halunnut rumpalin mukaan tehdä biisin itse.

- Sanoimme hänelle, että "tästä biisistä emme luovu, voit laulaa sen meidän kanssa". Kokonaisuus toimii niin hyvin, että meille sanotaan ettei tietyissä kohdissa erota kumpi laulaa Danny (The Scriptin solisti) vai Will. Hän on todellinen ammattilainen ja toivon, että pääsemme esittämään biisin myös joskus livenä hänen kanssaan, Glen Power sanoo.

Hall Of Fame -kappaleella Will.i.amin laulu kuulostaa huomattavasti luonnollisemmalta kuin hänen omilla biiseillään ja tähän on huumorimiehenä tunnetun Powerin mukaan selkeä syy.

- Rikoimme autotunekoneet, emmekä kertoneet siitä hänelle.

The Script eli Danny O’Donoghue, Mark Sheehan ja Glen Power ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 4 miljoonaa albumia. Yhtye tunnetaan muun muassa kappaleistaan Breakeven ja The Man Who Can’t Be Moved, joka oli bändin läpimurtosingle.

Lähteet: YleX