Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Sarcan kappaleesta Tie?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Sarca // Kuva: http://www.sarcaband.com/

Kuka? Sarca: Tie

Mitä? Hyvinkääläinen tyttöbändi Sarca osallistui keväällä Rytmibarometri-taistoon debyyttisinkullaan Kesäbiisi. Kappale herätti paljon keskustelua - niin hyvässä kuin pahassa - ja se keräsi lopulta kiitettävän 54 prosentin yläpeukutukset. Kesäbiisiin voit tutustua Mitä mieltä olet Sarca-yhtyeen kappaleesta Kesäbiisi?.

Tänään poppoo lähtee uuteen taistoon uudella biisillä Tie, joka myös tulee löytymään bändin 28.syyskuuta julkaistavalta esikoisalbumilta Nollasta sataan.

Hä? Sarcan rumpali Sandra pitää yhtyen blogia, josta löytyy mm. kattava esittely bändin tyttöjen uusista hiustyyleistä.