Hyppää pääsisältöön

Jenni Pääskysaari kunnostautui runoilijana – katso kuva!

Tiistaina YleX Iltapäivässä vieraillut Jenni Pääskysaari juontaa tänään alkavaa 11 tapaa jättää nainen -keskusteluohjelmaa.

Kuvassa Jenni Pääskysaari. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Haastattelun yhteydessä kävi ilmi, että Pääskysaari taitaa runot varsin hyvin. YleX Iltapäivän Aino ja Mäkkäri olivat saaneet tietoonsa, että Jenni on pitkän linjan pöytälaatikkorunoilija, joka on erikoistunut pateettisiin rakkausrunoihin. Pääskysaari näytti erityistaidosta kuultuaan hämmentyneeltä, mutta lähti päättäväisesti kirjoittamaan. Hän sai yhden kappaleen aikaa kirjoittaa romantiikkaa tihkuvan teoksen, jossa tulisi esiintyä sanat aamukaste, kihlajaiset ja kalsarit. Ennen runon lukemista nainen kommentoi luomisprosessiaan tyynesti.

- Mä en usko inspiraatioon, vaan pakon edessä suorittamiseen. Silloin taide lähtee pulppuamaan, Pääskysaari analysoi.

Millaisen runon Pääskysaari rustasi paperille? Katso eksklusiivinen kuva alta!