Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Taylor Swiftin kappaleesta We Are Never Ever Getting Back Together?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

TAYLOR SWIFT

Kuka? Taylor Swift: We Are Never Ever Getting Back Together

Mitä? 22-vuotias kantritähti Taylor Swift tarjoilee tänään Rytmibarometrissä uuden kappaleensa We Are Never Ever Getting Back Together. Se on ensimmäinen sinkku neidon lokakuun 22.päivä julkaistavalta neljänneltä studioalbumilta Red. Biisin tarinan taustalta löytyy omakohtainen kokemus, sillä Taylor kirjoitti kappaleen kun hänen ex-poikaystävänsä kaveri oli levitellyt huhuja, joidenka mukaan pari olisi palaamassa yhteen.

Nuoresta iästään huolimatta nainen on paukutellut tiskiin kovia musiikillisia ennätyksiä. Tänään kuultava We Are Never Ever Getting Back Together myi ilmestymisviikkonaan digitaalisesti 623 000 kappaletta. Tämä tekee kappaleesta naisartistien tähän asti parhaiten USA:n digimyynnissä aloittaneen singlen. Swiftin albumeja on myyty arviolta 22 miljoonaa ja lauluja on ostettu nettilatauksina yli 50 miljoonaa kappaletta. Pättäkääkin tuntuu riittävän, sillä viimeisimmän Forbesin listauksen mukaan Taylor tienasi vuodessa 57 miljoonaa dollaria.

Hä? Taylor on kaiken hyvän lisäksi myös näyttelijä. Hän teki debyyttinsä vuonna 2009 CSI -rikossarjassa, jossa hän esitti kapinoivaa teini-ikäistä.