Hyppää pääsisältöön

Brittiyhtye tylyttää Rihannaa: Hän ei ole oikea artisti

The Vaccines -yhtyeen kitaristi soimaa Rihannaa ja väittää, ettei poppari ole todellinen artisti.

Rihanna keikallaan Oslossa kesäkuussa 2012 // Kuva: EPA/ERLEND AAS

Brittibändin kitaristi Freddie Cowan sanoo, ettei Rihanna ole uskottava koska hän ei tee itse biisejään. Cowanin mukaan Rihanna antaa muiden tehdä kaiken työn.

- Rihanna ei ole artisti. Hänellä on 15 biisinkirjoittajaa, 15 sanoittajaa ja 15 tuottajaa. He kaikki taistelevat tilasta hänen albumillaan ja hän on vain kaiken kasvot. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, mutten halua olla tekemisissä sellaisen kanssa, kitaristi sanoi Digital Spyn haastattelussa.

Samalla muusikko puhui Coldplaysta, joka teki Rihannan kanssa yhteistyötä Princess of China -kappaleella.

- En ole kuullut kappaletta, mutta se on Coldplay. He tekevät mitä tahansa ollakseen maailman suurin bändi, suurempi kuin U2. He tekevät sen kyllä todella hyvin, eivätkä ole koskaan julkaisseet huonoa levyä. Minulla ei ole mitään noita yhteistyökuvioita vastaan, koska minusta en voi tuomita ihmisiä. En kuitenkaan usko, että olisin itse osallisena tuollaiseen, Freddie Cowan tilitti.

The Vaccines lämppäsi Red Hot Chili Peppersiä Tampereella 1. elokuuta. He kertoivat YleX:n haastattelussa mietteitäänLämppäribändi Red Hot Chili Peppersistä: He käyvät vain fysioterapiassa eivätkä bailaa

Lähteet: NME