Hyppää pääsisältöön

Oletko valmis parisuhteeseen? Lue niin tiedät!

11 tapaa jättää nainen -ohjelman juontaja Jenni Pääskysaari vieraili YleX Iltapäivässä aiemmin tällä viikolla. Haastattelussa käsiteltiin muun muassa oivia keinoja parisuhteen päättämiseen.

Kuvassa Jenni Pääskysaari YleX Iltapäivän Ainon ja Mäkkärin vieraana. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

YleX Iltapäivän Aino jakoi lähetyksessä riipaisevan tarinansa, jossa hän kertoi jättäneensä kuudennella luokalla silloisen poikaystävänsä viemällä tämän pulpettiin erolapun. Aino oli parin mutkan kautta joutunut seurustelemaan pojan kanssa, josta hän ei edes erityisemmin piitannut. Tämän jälkeen asiaan ei palattu enää koskaan, joten Aino halusi tietää, mitä mieltä vieraaksi saapunut Jenni Pääskysaari on tällaisesta menettelytavasta?

- Tässä on nyt monta teemaa. Täähän on ollut varmasti käänteentekevä asia sun ihmissuhdehistoriassa ja vähän se sua kaivelee.

Nopean pohdinnan jälkeen Pääskysaari esitti kysymyksen.

- Oletko valmis ylipäätään ihmissuhteeseen, jollet ole valmis päättämään sitä kasvokkain?

Millaiset ovat parisuhteen loputtua järjestettävät erojuhlat? Millaisia tarinoita kuullaan 11 tapaa jättää nainen -ohjelmassa? Mitä Pääskysaari kertoi existään? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan alta, niin tiedät!