Hyppää pääsisältöön

Herra Ylppö vastanäyttelijästään eroottisessa trillerissä: Hannele Lauri on todella hyvä!

Herra Ylppö esittää Saatanaa Ylen Pet Shop – kauhusadussa 2. syyskuuta alkaen.

Herra Ylppö YleX Iltapäivän vieraana // Kuva: Ville Eerikkilä

Kuunnelman on käsikirjoittanut Huorasatu-romaanin kynäillyt Laura Gustafsson.

Rooleissa ovat Ylpön lisäksi Hannele Lauri, Alina Tomnikov, Mirjami Heikkinen, Arttu Kurttila, Tero Jartti ja Riku Nieminen.

Kyseessä on aikuisille suunnattu 6-osainen eroottinen kauhusatu.

- Ollaan yritetty välttää sitä, että se menis kiusalliseksi, mutta se saattaa olla oikeesti kiihottava. Mä en näe tätä pornona, vaan eroottisena kuunnelmana, Ylppö kommentoi YleX:lle.

Muusikko on nauttinut uudesta työstään, vaikka onkin joutunut heräämään sen takia jo seitsemältä aamulla.

- Se on ollut mukavaa, välillä hirvittävän haastavaa ja välillä yllättävän helppoa. En oo aloittanut helpoimmasta näytelmästä tätä ääninäyttelijän uraani. Siellä on hienoja ihmisiä, joiden kanssa saan tehdä töitä. Pidän siitä, Ylppö iloitsee.

Miehen vastanäyttelijänä toimii näyttelijälegenda Hannele Lauri.

- Hannele on todella hyvä. Speden sketsit on kyllä varmasti leimannut hänen uraa pitkäksi aikaa, mutta ennakkoluuloihin ei ole syytä. Mä oon ainakin yllättynyt siitä, miten todella hyvä se on, Ylppö hehkuttaa.

Mies tunnustaa, että hän on haaveillut pitkään ääninäyttelijän työstä.

- Mielelläni lähtisin jatkossakin vastaaviin projekteihin. Olen haaveillut siitä, että pääsisin ääninäyttelijäksi johonkin animaatioon, taiteilija päättää.

Pet Shop – kauhusatu Yle Radio 1:ssä 2.9. alkaen sunnuntaisin klo 15, uusinnat maanantaisin klo 19.03 ja lauantaisin klo 22.10.

Lähteet: YleX