Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Alex Kunnarin (feat. John Hall): Sweet Melody

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Rytmibarometrissa tänään Alex Kunnari.

Kuka? Alex Kunnari (feat. John Hall): Sweet Melody

Mitä? Tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa kuunnellaan tämän hetken kuuminta kotimaista tanssimusiikkia. Rytmibarometri-kansa pääsee kertomaan mielipiteensä Alex Kunnarin Sweet Melody –kappaleesta, jonka tahtiin menneenä kesänä on tampattu muun muassa Ibizan hiekkarannoilla. Kunnari teki nimittäin viime kesänä Suomalaisen konemusiikin historiaa; mies sai ensimmäisenä suomalaisena DJ:nä oman klubi-illan legendaariselle bailusaarelle. Kunnari pääsi isännöimään kolmeatoista iltaa Es Paradis –klubilla.

Alex Kunnari on tehnyt DJ-hommia jo parikymmentä vuotta. Mies vannoi City-lehdessä vuonna 2004 tekevänsä DJ-keikkaa vielä ainakin kymmenen vuotta.

Tänään kuultavaan Sweet Melody –kappaleeseen on kuvattu musiikkivideo Los Angelesissa.

Hä? Alex Kunnarin oikea etunimi on Juha. Mies otti Alex-nimen käyttöön tehdessään DJ-keikkaa Rhodoksella 1990-luvulla. Sukunimen hän lisäsi taiteilijanimeensä, kun eräässä DJ-palaverissa oli paikalla yli viisikymmentä DJ-Alexia.

Lähteet: City