Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Zeddin (feat. Matthew Koma) kappaleesta Spectrum?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Tänään Rytmibarometrissa saksalaista elektronista musiikkia artistilta nimeltä Zedd.

Kuka? Zedd (feat. Matthew Koma): Spectrum

Mitä? Tänään Rytmibarometrissa esitellään saksalaista tanssimusiikkia. Päivän Rytmibarometri-kappaleesta vastaa kaiserlauternlainen tuottaja ja DJ Anton Zaslavski, joka tunnetaan paremmin DJ-nimellään Zedd.

Zeddin molemmat vanhemmat ovat muusikoita. Hän aloitti itsekin pianon ja rumpujen soittamisen jo nelivuotiaana. Elektronisesta musiikista artisti innostui toden teolla tutustuttuaan ranskalaisduo Justicen tuotantoon.

Tänään Rytmibarometrissa kuultava Spectrum löytyy Zeddin ensimmäiseltä studioalbumilta Clarity, joka julkaistaan lokakuussa.

Hä? Spectrum-kappaleessa on mukana Matthew Koma, joka muusikkouransa ohella tunnetaan tällä hetkellä myös kanadalaisen Carly Rae Jepsenin poikaystävänä. Koma työskenetelee saman levymerkin alla kuin LMFAO ja Far East Movement.