Hyppää pääsisältöön

Pihla Viitalalla iso rooli Hollywood-leffassa – katso traileri!

Suomalainen näyttelijä on jälleen päässyt mukaan kansainväliseen tuotantoon.

Pihla Viitala // Kuva: YleX

Muun muassa Veijarit, Paha perhe ja Rööperi -elokuvista tuttu Pihla Viitala on mukana kansainvälisessä kauhukomediassa, joka kertoo Hannu ja Kerttu -sadun jatkosta. Hansel and Gretel: Witch Hunters -leffa sijoittuu 15 vuotta piparkakkutalon jälkeiseen aikaan, jossa Hansel ja Gretel metsästävät ja tappavat noitia ympäri maailmaa.

Viitala on päässyt elokuvassa nimekkääseen seuraan, sillä muissa osissa nähdään muun muassa Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen sekä Peter Stormare. Elokuvan on ohjannut norjalaisohjaaja Tommy Wirkola, jonka suomalaisen kuuloinen nimi on perua tämän suomensaamelaisista sukujuurista.

Suomalaisnäyttelijät alkavat näkyä Hollywood-leffoissa enemmän ja enemmän. Viime vuosien näkyviin rooleihin kuuluvat muun muassa Samuli Vauramon rooli The American -elokuvassa sekä Samuli Edelmannin esiintyminen Mission: Impossible - Ghost Protocol -elokuvassa.

Katso Hansel and Gretel: Witch hunters -traileri täältä (YouTube)!