Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Agnesin kappaleesta One last time?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Tänään Rytmibarometrissa ruotsalainen Agnes.

Kuka? Agnes: One last time

Mitä? Viikon viimeisenä Rytmibarometri-kappaleena kuunnellaan tänään ruotsalaista poppia. One Last Time –kappale on peräisin Agnesin neljänneltä studioalbumilta Veritas. Levy julkaistiin Ruotsissa eilen. Agnes on kertonut, että häntä inspiroi kappaleen tekemiseen painajainen, jossa hän oli sössinyt elämänsä ja ihmissuhteensa täydellisesti. Artistin itsensä mielestä kappale on tunteikkain, mitä hän on koskaan tehnyt.

Historian oppitunti: Agnes Emilia Carlsson (s.1988) voitti vuonna 2005 Ruotsin Idolsin toisen tuotantokauden. Nainen on kertonut ihailevansa niin Stevie Wonderin, Whitney Houstonin kuin Janet Jacksoninkin musiikkia ja saavansa ko. muusikoilta inspiraatiota oman musiikin tekemiseen.

Hä? Agnes on kotoisin Vännersborgista, mikä tekee naisesta käytännössä YleX Iltapäivän Ainon siskon. Aino on nimittäin kotoisin Kangasalta, joka on Vännersborgin ystävyyskunta. Aino on myös vieraillut useaan otteeseen kyseisessä ruotsalaisessa pikkukaupungissa.