Hyppää pääsisältöön

YleX Iltapäivän Rytmibarometri-voittaja on Alex Kunnari!

Alex Kunnarin Sweet Melody soi sulosävelinä Rytmibarometriäänestäjien korvissa.

Rytmibarometrissa tänään Alex Kunnari.

YleX Iltapäivän Rytmibarometri-viikolla kuunneltiin jälleen kasa tuoretta musaa. Viikon aikana levysoittimessa pyörähtivät niin Torsten Borg, Agnes, Zedd kuin Alex Kunnarikin. Vain kaksi näistä artisteista lunasti itselleen yli 50% yläpeukkua.

Toinen yläpeukun kerääjistä oli Alex Kunnari, joka Ibizalta käsin nappasi Rytmibarometriviikon voiton itselleen 74% yläpeukuilla.

Palkintokommentin lähetti Mai:

"En pääse nyt töissä ollessani peukuttamaan rytmibarometribiisiä mutta kuten jo viime perjantaina ko. kappaletta iltavuorolaisilta toivoessani totesin, että Sweet melody saa pois sheivaillutkin ihokarvat nousemaan ja hurjat väristykset menee läpi kehon. Siellä ne karvat varmaan vieläkin bilettää lattiakaivossa! Yläpeukkua ihmiset!"