Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jessie Waren kappaleesta Wildest Moments?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Jessie Ware

Kuka? Jessie Ware: Wildest Moments

Mitä? Brittein saarilta on viime vuosina seilannut suuren maailman tietoisuuteen lukuisia uusia ja lahjakkaita naisartisteja. Yksi heistä on tänään Rytmibarometrissa esittäytyvä Jessie Ware. Neito julkaisi vastikään kiitellyn debyyttialbuminsa Devotionin, jonka kolmas single kantaa nimeä Wildest Moments. Ennen soolouraansa Jessie on toiminut vokalistina dubstep-yhtye SBTRKT:ssa.

Tulevaisuudessa Jessie Warea on mahdollista ihastella myös hieman lähempää, sillä laulajatar saapuu loppuvuodesta Suomeen esiintymään. Lue lisää tulevasta keikasta Kuuma brittitulokas Jessie Ware klubikeikalle Suomeen

Hä? Jessie Waren äiti on ilmeisen mukava naisihminen. Jessie kertoi Twitterissä tekstanneensa äidilleen menetettyään äänensä ja mitä teki äiti? Lähetti tyttärelleen kuumaa kanakeittoa. Hyvä äiti!