Hyppää pääsisältöön

Frontside Ollie saa jatkoa – Robinilta uusi albumi

Tammikuun puolessavälissä koko kansan tietoisuuteen Frontside Ollie -hitillään sensaatiomaisesti noussut teinitähti Robin julkaisee faniensa iloksi toisen albuminsa perjantaina 5. lokakuuta.

Robin Ruisrockissa 2012 // Kuva: Tomi Mikola

Levyn ensimmäinen single Puuttuva palanen julkaistaan tänään ja se saa ensiesityksensä Elämä Lapselle -konsertissa tänään noin klo 21. Sinkulla vierailee Spotify-listan ykköspaikkaa pitävä Brädi. Puuttuva palanen -single on saatavissa iTunesista heti Elämä Lapselle- konsertin esiintymisen jälkeen ja biisin video julkaistaan huomenna aamulla Robinin Facebook-sivuilla.

Robin julkaisi debyyttialbuminsa Koodi puoli vuotta sitten helmikuussa ja levy on myynyt tähän mennessä jo huimat yli 100 000 kappaletta. Levyltä julkaistiin Frontside Ollie -sinkun lisäksi singlet Faija skitsoo ja Hiljainen tyttö. Kesän keikkojen ohessa Robin äänitti uutta albumiaan sekä lomaili merellisissä maisemissa.

Robinilla menee lujaa myös kirja- ja elokuvarintamalla. Tammi julkaisee lokakuussa Robinin huikea tarina -kirjan ja Solarfilmsin tuottama Robin-dokumenttielokuva saa ensi-iltansa joulukuussa.

Tällä hetkellä vahvistuneet keikat ovat:

10.11 Oulu, Teatria

11.11 Seinäjoki, Rytmikorjaamo

8.12 Nilsiä, Tahko Spa

9.12 Jyväskylä, Paviljonki

Lähteet: Universal Music