Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Petran kappaleesta Nimeksi Anneli?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Petra // Kuva: Petra

Kuka? Petra: Nimeksi Anneli

Mitä? Tiktakin keulilta 2000-luvulla tutuksi tullut Petra siirtyi yhtyeen lopetettua soolouralle. Debyytti Rakas kaupunki julkaistiin vuonna 2009 ja toinen soolo on luvassa alkuvuodesta 2013. Tällä kertaa Petra on ollut myös vahvasti mukana niin säveltämässä kuin myös sanoittamassa kappaleita. Tulevan albumin ensimmäinen sinkku Nimeksi Anneli kuullaan tänään Rytmibarometrissa.

Petraa voi syksyn aikana ihastella Haloo Helsinki! -yhtyeen kiertueella.

Hä? Uudelta albumilta löytyy myös kappale nimeltään Janis Joplin, jolla Petra osallistui viime vuonna Uuden Musiikin Kilpailuun sijoittuen 40 parhaan joukkoon.