Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Samir

“Sotilas-soittokunnassa Pop-tähdeksi!” Samir on lahtelainen vuonna 1989 syntynyt laulaja. Samirin musiikki on positiivisen yleisfiiliksen omaava sekoitus pop-, soul- ja rnb-vivahteista tanssimusiikkia, sekä "urbaaneja" balladeja suomenkielellä laulettuna. Biisien aiheet ovat suoraan nuoren miehen elämästä: juhlimisen ja "naisseikkailujen" lisäksi etsitään myös omaa suuntaa elämässä. Hauskaa pidetään ja se myös kuuluu! Keikkakokemusta Samirilla on hurjasti. Vuonna 2009 käydyn asepalveluksen suorittamisen jälkeen Samir jäi töihin Lahteen puolustusvoimien varusmiessoittokuntaan kouluttajaksi. Tämä itsestään tuo Samirille keikkoja vuosittain yli 150! Lisäksi vapaa-aikanaan Samir keikkailee mm. Yle kakkoselta tutuksi tulleen Circus Showbandin solistina.

Kellariartisti Samir

Kotipaikkakunta: Lahti

Musiikkityyli: RnB, pop

Perustamisvuosi: 2010

Kokoonpano: Samir (Laulu). Samuli Tervo (Tuottaja). Ilkka "Ipa" Valtee (Tuotanto). Timi Lexikon (Sanoitus).

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Rytmistä ja tarttuvuudesta. Letkeä meininki.

Vielä odotamme:

Ehkä sotilas-soittokunnasta mukaan tarttuneet torvet hieman särähtää korvaan "samisaarimaisena" elementtinä, joten musa voisi toimia vielä iskevämmin urbaanisena ja jopa elektronisempana soundina.

Kristallipallo:

Samir on huolettoman ja ei-kantaaottavan urbaanin suomirytmittelyn kiva lisä - jonoon vaan mm. Asteen, Timi Lexikonin ja Brädin perään.