Hyppää pääsisältöön

Irkkuhurmurin yhteistyöhaaveet tuomarikavereiden kanssa kasvavat - ensin Will.i.am nyt Jessie J

Ensin yhteistyötä Will.i.amin kanssa ja nyt The Scriptin keulahahmo Danny O’Donoghue haluaa kirjoittaa Jessie J:n kanssa biisejä.

Danny O'Donoghue // Kuva: EPA/JOSE SENA GOULAO

Danny O’Donoghue ja Jessie J toimivat molemmat Britannian The Voice -ohjelmassa tuomareina. Nyt O’Donoghue on kertonut haluavansa kynäillä Jessielle biisejä.

- Jessie sanoi, että sanoitusten osalta hän haluaa käydä läpi viimeistä eroaan. Pyysin häneltä, että hän antaisi minun kirjoittaa. Kukaan ei osaa kirjoittaa rakkauslauluja kuten minä, O’Donoghue sanoo. Mies itse kirjoitti omasta erostaan Six Degrees Of Separation -kappaleen The Scriptin viimeisimmälle #3-levylle.

Irkkusolisti jatkaa hehkuttaen Jessie J:n laulutaitoja.

- Haluaisin todella kirjoittaa hänen kanssaan biisejä. Hänen äänensä on uskomaton. Hänen käsissään on koko maailma, Danny O’Donoghue sanoo.

O’Donoghue ja hänen bändikaverinsa Mark Sheehan ovat vuosien ajan tehneet biisejä myös muille artisteille. Hiljattain The Script teki yhteistyötä myös The Voice -ohjelmassa tuomaroineen Will.i.amin kanssa kappaleella Hall Of Fame. Biisi nousi Britannian singlelistan kärkeen.

Lähteet: Gigwise