Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Asteen kappaleesta Pumppaa?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Tänään Rytmibarometrissa uutta musiikkia lahtelaisräppäri Asteelta.

Kuka? Aste: Pumppaa

Mitä? Rytmibarometrissa kuullaan tänään uutta musiikkia lahtelaisräppäri Asteelta. Mies julkaisee uuden albumin Sirkus palaa lokakuun 12. päivä ja tulevalta levyltä on peräisin tänään Rytmibarometrissa kuultava Pumppaa. Kappaleen tuotannosta vastaavat MGI ja GoodWill. Kappaleesta julkaistaan pian myös musiikkivideo, joka on tällä kertaa kuvattu kokonaan Suomessa. Asteen kaksi viimeistä videota kappaleisiin Normipäivä ja MRJS! on kuvattu ulkomailla.

Asteen edellinen albumi, Nuorallatanssija, julkaistiin elokuussa 2010.

Hä? Pumppaa-kappale käynnistyy melko uskomattomalla sanoituksellisella mash upilla, jossa yhdistellään Jari Sillanpään Satulinna ja Bum bum bum –kappaleita.