Hyppää pääsisältöön

Jo on mimmillä valtavat keuhkot!

Maailman kovin mimmirocklaulaja?Kuuntele näyte:

Dear Sara-yhtyeen promokuva, jossa kuvattuna mustavalkokuvassa bändin jäsenet kaksi naista ja kaksi miestä. Kuvaa on käsitelty värikkäillä väriviivoilla ja sydämillä. // Kuva: facebook.com / Frank Maddocks

DEAD SARA: WEATHERMAN

Janis Joplin, Stevie Nicks, Bonnie Raitt, Patti Smith, Grace Slick... Maailman musiikkihistoria pitää sisällään mittavan joukon upeita naisrocklaulajia. Nyt tuohon samaiseen listaan voidaan huoletta lisätä nimi Emily Armstrong.

Hän on yhdysvaltalaisen Dead Sara-yhtyeen laulaja ja mikä ääni hänellä onkaan. Rajua, rujoa, mutta kuitenkin täynnä melodiaa. Mm. legendaarisessa Jefferson Airplane-yhtyeessä laulanut Grace Slick mainitsi Emily Armstrongin ainoaksi nykylaulajista, joita hän arvostaa.

Fleetwood Mac-yhtyeen _Sara-_kappaleesta nimensä napannut losangelesilais yhtye on juuri julkaissut esikoisalbuminsa ja sen ensimmäisenä singlenä kuultava Weatherman pursuaa raivokasta energiaa alusta loppuun saakka.

Emily Armstrongille ja Dead Sara-yhtyeelle on helppo ennustella aurinkoisia säitä.

Biisi soitossa klo 17 alkavassa Uuden musiikin iltavuorossa.