Hyppää pääsisältöön

Kovan luokan muusikot televisioon – The Voice -kilpailulle uudet tuomarit

Usher ja Shakira tähdittävät Yhdysvaltojen uutta The Voice -tuotantokautta.

Usher // Kuva: https://www.facebook.com/usher

Yhdysvalloissa menestynyt The Voice -musiikkikilpailu aloittaa pian jo neljännen tuotantokautensa. Ensimmäisestä tuotantokaudesta asti nähty tuomari-valmentajanelikko saa kuitenkin uutta verta, kun puikkoihin astuvat sekä poppari Usher että latinotähti Shakira. Laulajat korvaavat sarjasta tauolle siirtyvät Cee Lo Greenin ja Christina Aguileran. Aiemmilta tuotantokausilta tutut Adam Levine ja Blake Shelton jatkavat pesteissään.

Usherin ja Shakiran pestit eivät ole välttämättä pysyvät, sillä sekä Green että Aguilera ovat ilmaisseet halunsa palata sarjan viidennelle tuotantokaudelle. Aguilera pitää taukoa televisiosta, jotta voi keskittyä uuden albuminsa julkaisuun ja kiertueeseen. Cee Lo Green puolestaan tahtoo panostaa musiikin lisäksi uuden komediasarjan luomiseen.

The Voice ei ole ainoa ohjelma, joka on jälleen panostanut kovan luokan tähtiin. Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmassa tuomareina nähdään muun muassa Britney Spears ja Demi Lovato, kun taas American Idol -ohjelman tuomareiksi on valittu Mariah Carey, Nicki Minaj sekä Keith Urban.

Lähteet: Yahoo! News