Hyppää pääsisältöön

The Killersin keulahahmo joutui väittelemään uskonnosta Abba-tähden ja tunnetun kirjailijan kanssa

Brandon Flowers joutui selvästi tukalaan tilanteeseen vieraillessan keskusteluohjelmassa Ruotsissa.

The Killers // Kuva: facebook.com/Thekillers

Mormonina tunnettu The Killersin solisti Brandon Flowers joutui puolustamaan uskoaan jo keskusteluohjelman alussa, kun ateistina tunnettu Abba-tähti Björn Ulvaeus kommentoi Mormonin kirjan sisältöä.

- Uskotto todella sitä tarinaa Joseph Smithistä ja kultalaatoista?

- Olen hyvin tietoinen uskoni aluperistä. Olen lukenut siitä. Tietyssä iässä tulet siihen pisteeseen, että sinun pitää itse päättää niistä asioista joita vanhempasi ovat sinulle opettaneet. Aikuisena päätät itse ja kyllä minä uskon, Flowers vastasi.

Ohjelman vieraana nähtiin myös Richard Dawkins, englantilainen kirjailija joka tunnetaan evoluutioteoriaa käsittelevistä kirjoistaan. Dawkins on tunnettu ateisti ja mies jatkoi Ulvaeusin aloittamaa linjaa.

- Mormoonien kirjahan on selkeästi ihan huijausta, kirjailija tykitti perustellen miksi.

Brandon Flowers selvästi vaivaantui ja joutui puolustaamaan uskoaan.

- Kirjaa on tutkittu, purettu ja katsottu. Minä en ole yksi niistä tutkijoista, joka niin on tehnyt. Jos kutsutte häntä (Joseph Smithiä) huijariksi, niin loukkaannun siitä, Flowers sanoi ja joutui korottamaan ääntään.

Keskustelu jouduttiin kuitenkin jättämään kesken The Killersin esiintymisen vuoksi ja Flowers ilmaisi kuinka olisi halunnut oikoa Dawkinsin virheellisiä tulkintoja. Voit katsoa videon keskustelusta täältä!

Lähteet: Gigwise, SVT1