Hyppää pääsisältöön

Pop-diivoilla kissatappelua American Idolin kulisseissa?

Huhujen mukaan Mariah Carey ja Nicki Minaj eivät ole hyvää pataa keskenään American Idol -ohjelman kuvauksissa.

Nicki Minaj ja Mariah Carey // Kuva: EPA/John G. Mabanglo & Kevork Djansezian/Pool

Supersuositun American Idol -kykyohjelman uuden tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet. Viihdesivusto tmz.comin mukaan kaikki ei ole kuitenkaan mennyt rauhallisesti, sillä ohjelmaan pestatuiden laulajien Mariah Careyn ja Nicki Minajin välillä on kitkaa. Väitteiden mukaan Carey suuttui ensin Minajille tämän tultua 45 minuuttia myöhässä kuvauksiin. Tämän jälkeen Carey keskeytti jatkuvasti laulajille kritiikkiä antaneen Minaj’in, räppäri puolestaan puhui kovaäänisesti Careyn päälle.

- Nämä tytöt eivät vain tule toimeen, paikalla ollut lähde totesi tapahtuneesta.

Careyn huhuttiin olleen tyytymätön jo silloin, kun Minajia suunniteltiin mukaan tuomaristoon. Väitteiden mukaan laulajadiiva iski tuotantotiimille luurin korvaan saadessaan tiedon Minajin liittymisestä tuomaristoon.

Digital Spy kertoo sivuillaan Careyn kuitenkin puhuneen Minajin kanssa ja kaksikko olisi sopinut välinsä, jotta ohjelmasta tulisi paras mahdollinen. American Idolin 12. tuotantokauden jaksot alkanevat 2013 vuoden alussa Yhdysvalloissa.

Lähteet: tmz.com, digitalspy.com