Hyppää pääsisältöön

Heikki Paasosen kohtalokas häviö vedonlyönnissä: Mitä mies joutui tatuoimaan ahteriinsa?

Miksi ihmeessä Heikki Paasosella on Jack Johnsonin nimmari tatuoituna vasempaan persposkeen?

Heikki Paasonen ja Mikko Leppilampi YleX Iltapäivän vieraana // Kuva: Timo Launonen

Huomenna alkavan Shown juontajakaksikko Heikki Paasonen ja Mikko Leppilampi piipahtivat YleX Iltapäivän Mäkkärin ja Ainon haastattelussa. Hupsuttelusta tunnettu kaksikko on puheiden mukaan kovia poikia lyömään vetoa, joten YleX:ää luonnollisesti kiinnosti minkä vedon miehet ovat viimeksi hävinneet. Vihjailevan räkättelyn jälkeen Heikki aloitti tarinansa.

- Mä oon jotenkin aatellu ettei näitä kannattaisi levitellä, mut osuit nyt vähän niin kuin suoneen tässä... Paasonen aloittaa.

- Heikki, ei sun oikeesti oo pakko sanoa, jos et uskalla, Leppilampi toppuuttelee.

- Kyl mä sen voin sanoa, tää on nyt ensi-ilta kun kerron tämän tapahtuman. Viime MM-kisojen aikaan satuttiin samoihin bileisiin jenkkien videocoachin kanssa. Se on se kaveri joka kerää videomateriaalin jota ne valmentajan kanssa analysoi. Suomi oli aikeissa pelata ekan matsin jenkkejä vastaan, ja sovittiin että ottelun häviävä osapuoli joutuu tatuoimaan vastustajan kapteenin nimmarin hanuriinsa. Suomi hävis 5-0, joten oon siitä asti kantanu Jack Johnsonin nimmaria mun vasemmassa pakarassa, Paasonen paljastaa.

Leppilampi vakuutteli tarinan olevan täyttä totta, hän on nimittäin tatuoinnin nähnyt. Leppilammen naaman tatuoimisesta toiseen pakaraansa Paasonen oli myös valmis lyömään vetoa.

-Jos Show saa huomenna perjantaina 5,2 miljoonaa katsojaa, oon valmis sen tekemään.

Lähteet: YleX