Hyppää pääsisältöön

Suomalainen ohjelma sai nuhteita rapakon takaa

Huomenna MTV3:lla alkavan Show’n juontajat Heikki Paasonen ja Mikko Leppilampi vierailivat YleX Iltapäivässä torstaina.

Kuvassa Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen YleX Iltapäivän vieraana. Leppilampi pitää Paasosta käsivarsillaan ja tämä osoittaa kameraa sormellaan. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Heikki Paasosen ja Mikko Leppilammen tähdittämän Show'n yksi ohjelmaosio on nimeltään Epäonnenpyörä, jonka saattaa helposti sekoittaa Janne Porkkaan ja Onnenpyörään. Eikö juontajia pelota ajatus siitä, että legenda vie valokeilan kokonaan itselleen?

- Se on riski tässä kyllä. Pitkään taisteltiin sitä vastaan, mutta tuottaja sanoi, että on pakko saada joku naama joka vetää jengiä ruudun ääreen, Paasonen veisteli.

Leppilampi pelkäsi tekevänsä virheen haastattelussa kertoessaan väärinkäsityksestä, joka liittyi tekijänoikeuksiin. Mies ei kuitenkaan voinut vastustaa tarinan jakamista radiossa.

- Jotkut lehdet olivat uutisoineet, että tämä ohjelma palaa ruutuun ja siinä oli Onnenpyörästä kauheat otsikot. Kansainväliset formaatit ei nyt ihan sormien läpi mene ja kun tällainen uutisointi tapahtuu, niin totta kai joku ilmoittaa formaatin omistajalle Amerikkaan, että oletteko tietoisia, että suomessa jatkuu Wheel of Fortune, Leppilampi avasi.

- CBS:ltä tuli noottia, että voitteko vähän selvittää mistä nyt on kyse. Se osio on kuitenkin Epäonnenpyörä, ja haluan korostaa, että tällä ei ole mitään tekemistä ohjelmaformaatti Wheel of Fortunen kanssa, Heikki täydenti perään.

- Tässä ei kukaan voita mitään – tässä hävitään ja reilusti, Paasonen täräytti.