Hyppää pääsisältöön

Michael Monroella edessä kiireinen loppuvuosi: uusi albumi, kiertue ja VoF

Michael Monroella ei ole aikaa lomailla.

Michael Monroe Ruisrockissa // Kuva: Tomi Mikola

YleX kyseli Suomen menestyneimmältä ja notkeimmalta rokkitähdeltä syyskuulumisia.

- Mennään studioon marraskuun alussa tekemään uutta levyä, se on tarkotus saada tän vuoden puolella valmiiksi ja ulos keväällä. Biisit on enemmän tai vähemmän valmiina, nyt pitää vaan valita mitkä biisit tulee levylle ja mitkä ei. Kun studiosta tullaan, lähetään tekemään Suomessa Sensory Overdrive -albumin kiertueen viimeiset keikat.

Mies jatkaa viime vuoden tapaan Voice of Finland -kykykilpailun tuomarina.

- Meitä on samat valmentajat kuin viime vuonna, keväällä kuvataan ne live-jaksot… Ei tässä hirveästi lomailuaikaa ole ollut, olisihan sitä voinu johonkin lähtee, mutta oon nyt vaan iloinen, kun saan olla kotona. Matkustus ja varsinkin lentäminen on nykyään aika rasittavaa, joten mielelläni oon ihan vaan kotona, sympaattinen idoli juttelee.

Nämä fanikirjeet ja lahjat huippuartistit Robinista Michael Monroeen muistavat parhaiten

Lähteet: YleX