Hyppää pääsisältöön

Christina Aguilera näyttää kerrankin kaapin paikan

Christina Aguileran Your Body soi Uuden musiikin aamuvuoron Viikon tehona.Kuuntele näyte:

Christina Aguilera // Kuva: http://www.facebook.com/christinaaguilera/photos

Toinen toistaan nuorempien popittariksi yrittävien neitojen viidakosta on vaikea enää erottaa jyviä akanoista. Mutta onneksi on edes yksi vanha vara, johon voi ainakin toistaiseksi uottaa. Aikana kun Madonna, Mariah Carey ja Anssi Kelakin ovat parhaimmat päivänsä hittinikkaroinnin parissa jo nähneet, Christina Aguilera tekee positiivisen poikkeuden sääntöön!

Marraskuussa julkaistavan Lotus-albumin terävin seiväs on nimeltään Your Body, joka täyttää tanssilattiat takuulla vielä vuosien ajan ympäri maailmaa kalenterin jokaisena viikonpäivänä. Modernin tanssipopin taittamisen lisäksi Christinan ääni on vertaansa vailla, ja sille annetaan kappaleella oikeutetusti kunnolla tilaa.

Mutta uppoaako kappale sinuun kuin metrinen halko, vai kuulostaako pahasti siltä, että tämänkin diivan aika alkaa olla jo ohi?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).