Hyppää pääsisältöön

Danny ja Armi herkistelivät ja sambasivat risteilyshow'ssa 1982

Danny ja Armi tarjosivat vuonna 1982 ruotsinlaivalla katsojille show'n, joka oli hyvin erilainen kuin aiempina vuosina nähdyt Dannyn rockkiertueet.

Danny teki 1970-luvun lopulla comebackin iskelmämarkkinoille hellyysduetoilla. Keväällä 1977 laulaja lyöttäytyi yhteen tuoreen Miss Suomen, Armi Aavikon, kanssa, ja parille varta vasten sävelletty ”Tahdon olla sulle hellä” nousi vuosikymmenen lopun superhitiksi.

Ruotsinlaivalla vuonna 1982 taltioitu Yömyssy-ohjelma välittää Armin ja Dannyn risteilyshow’n katsojille juuri sellaisena kuin se oli. M/S Finlandia Tukholmasta Helsinkiin muodostaa ohjelmistonsa ja yleisönsä puolesta ison kontrastin vuoden 1970 kiertueelle. Rokkiyleisö on vaihtunut hillitysti humppaavaan iskelmäväkeen, ja kuulijoitten keski-ikä on noussut solistin iän myötä.

Yllätyksiä sisältävä ohjelmisto eteni show’n lopulla sambakarnevaalin riehakkuuteen.

Armi Aavikon elämästä kertova kuunnelmasarja Armi Aavikko - siinä välissä olin elossa on kuunneltavissa Areenassa.

Keskustele