Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Damien Cullen Band

Tammikuun ensimmäinen 2010 alkunsa saanut bändi on ehtinyt käydä läpi monta miehistönvaihdosta, soittanut hyvän nipun keikkoja ja mutkien kautta vihdoin päätynyt soundiin, joka kuulostaa juuri siltä mitä bändi on. Edelleen tee-se-itse periaatteella paahtava kokoonpano äänitti kesällä punk'n'rollia neljän biisin edestä ja nyt on aika tuoda ne myös muiden kuultavaksi.

Damien Cullen Bandin levynkansi, jossa punakeltaisen liekkimerimäisen taustan edessä neljä soittoniekkaa puvut päällä, kravatit kaulassa ja aurinkilasit silmillä. // Kuva: kellari / Damien Cullen Band

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Punk, rock

Perustamisvuosi: 2010

Kokoonpano: Damian Cullen - laulu; Misty Fingez - kitara; Pekko Manzin - kitara; Wille Granö - rummut; Eric Jacobi - basso

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Sopivan likaista, mutta erittäin pätevää rokettirollia. Oma tyyli tuntuu olevan hallussa.

Vielä odotamme:

Hanoi Rocksin, Backyard Babiesin, Hardcore Superstarin ja vastaavien tasoisia kappaleita. Kun biisit ovat hyviä, niin kyllä lähtee!

Kristallipallo:

DCB on lyhyestä urastaan huolimatta herättänyt jo Helsingin kuppiloissa kuhinaa ja bändi on kerännyt ympärilleen jo pientä kulttisuosiota. Myyntilistoja bändi tuskin tulee valloittamaan, mutta taatusti se ei ole tavoitteenakaan. Keikoille tämä bändi kaipaa ja niitä aivan varmasti tulee myös jatkossa ahkerasti tekemään.