Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändi hakee pussailevia ihmisiä musavideolleen

Seamus haluaa videolleen suutelevia ihmisiä.

Seamus

Bändi haastaa kaikki miehet ja naiset, heterot ja homot, nuoret ja vanhat, kantasuomalaiset ja maahanmuuttajat, fiftarit, hevarit, punkkarit, hipsterit, partiolaiset, laitesukeltajat, laitoskeittäjät, toimitusjohtajat, talonmiehet ja taiteilijat – aivan kaikki – pussaamaan, suutelemaan, halaamaan, pitämään toista kädestä ja koskettamaan. Ja tekemään näin videokameran edessä ja lähettämään videon bändille.

Seamus koostaa näistä hellyydenosoituksista videon yhdessä ohjaaja Jussi Mäkelän kanssa yhtyeen marraskuussa julkaistavalle Last Call -singlelle. Suudelmien, pusujen, halauksien, kädestä pitämisten ja kosketusten taustalla videossa tutkitaan rakkautta tilastoina ja numeroina; adoptio-oikeuksia, samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeuksia, seksuaalista tasa-arvoa, perheväkivaltaa yms. Luvassa on siis niin rakkauden suloisuutta kuin sen raadollisuuttakin.

Videon voi kuvata missä tahansa ja sen taustalla voi olla mitä tahansa; oma koti, Eiffel-torni, kotisohva, mitä vain. Tekniset toiveet hellyydenosoitusvideoita varten ovat seuraavat:

Tiedostotyypeiksi käyvät .mts .m2ts .m4v .mov .avi .flv .mpg .wmv .3gp .m2ts .rm. Videolle oli tärkeää saada mahdollisimman hyvä valaistus, sen maksimikesto on 15 sekuntia ja maksimikoko 30 MB:ä. Musiikkivideolle valikoituvat herkemmin kasvoihin tai torsoon keskittyneet videot kokovartalovideoiden sijaan.

Video pitää lähettää 7. lokakuuta mennessä.

Last Call -video ja single julkaistaan marraskuun puolivälissä. Ne ennakoivat helmikuussa julkaistavaa Seamuksen kolmatta albumia.

Lähteet: Fallen Angel Promotion