Hyppää pääsisältöön

Putousnäyttelijä ei pidä sketsihahmokilpailusta

Omassa Listassa vieraillut näyttelijä Eero Ritala kertoo, miksi hän oli mukana Putouksessa vain yhden kauden.

Eero Ritala // Kuva: Tytti Shemeikka / YleX

Näyttelijä Eero Ritalaa voi nähdä torstaisin Sing-A-Long TV-ohjelmassa, mutta suuri yleisö muistaa hänet ehkä paremmin vuoden 2009 Putouksesta. Oma Lista -haastattelussa vieraillut Eero Ritala kertoi haluavansa tehdä edelleen TV-töitä, mutta Putoukseen häntä ei enää saada.

- Jos saisin 150 000 euroa, voisin lähteä! Ritala naurahtaa.

Eero Ritala kertoo jättäneensä Putouksen vain yhteen kauteen, koska hänelle tarjottiin muita mielenkiintoisia projekteja. Yksi asia näyttelijää kuitenkin Putouksessa risoi.

- Jos voin rehellisesti sanoa, niin en ite oo innostunut siitä sketsihahmo-osastosta. Olisin mieluummin tehnyt suoran lähetyksen omaista ohjelmaa, jossa olis panostettu käsikirjoituksiin. Sketsihahmokilpailu ei suoraan sanottuna kiinnosta.