Hyppää pääsisältöön

Will.i.amin ja Simon Cowellin uudessa tosi-TV-ohjelmassa haetaan seuraavaa Steve Jobsia tai Bill Gatesia

Will.i.am ja Simon Cowell hautovat X Factorin väännöstä, jossa haettaisiin laulutähtösten sijaan seuraavaa teknologiagurua.

Artisti Will.I.Am nostamassa hattua. Hattu ei ole vielä noussut, mutta sormet ovat lakin lierillä. Ironiset rillit nokallaan. // Kuva: Reuters / Chris Pizzello

Will.i.am ja Simon Cowell ovat keskustelleet tosi-TV-ohjelmasta, jonka formaatti olisi samankaltainen kuin X Factorin, mutta haussa on laulutaidon sijaan älykkyys.

- Työskentelemme tällä hetkellä X Factor for Tech -projektin parissa, ja se tulee olemaan jotakin todella mullistavaa, Will.i.am kommentoi The Sunille.

Miesten tosi-TV-ohjelman idean taustalla on myös suurempi tarkoitus, sillä kaikesta päätellen he haluavat pelastaa amerikkalaiset nuoret ja maan talouden.

- Laulaminen ja esiintyminen luovat muutamia työpaikkoja, mutta tämä tulee luomaan paljon työpaikkoja. Nuoriin täytyy saada yhteys ja antaa heille paikka, jossa he voivat ilmaista itseään - olipa sitten kyse tieteestä tai matematiikasta, Will.i.am totesi.

Vielä ei ole tiedossa, milloin ohjelman on määrä alkaa.

Lähteet: Capital FM