Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Leona Lewisin kappaleesta Trouble?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Leona Lewis // Kuva: http://www.facebook.com/leonalewis

Kuka? Leona Lewis: Trouble

Mitä? YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa kuunnellaan tänään uutta musiikkia brittiläiseltä Leona Lewisilta. Isoääninen artisti nousi kuuluisuuteen voitettuaan Iso-Britannian X Factor –kisan kolmannen tuotantokauden vuonna 2006.

Tänään kuultava Trouble on peräisin Lewisin tulevalta kolmannelta studioalbumilta Glassheart, joka julkaistaan 12. lokakuuta. Kappaletta on ollut työstämässä iso joukko tuottajia ja lauluntekijöitä ja siihen on otettu erityisesti vaikutteita brittiläiseltä trip hop –uranuurtajalta Massive Attackilta.

Kappale kertoo Lewisin erosta pitkäaikaisesta poikaystävästään, jonka hän on tuntenut lapsuudesta saakka.

Hä? Leona Lewis on ollut kasvissyöjä 12-vuotiaasta lähtien. Hänet valittiin vuonna 2008 maailman seksikkäimmäksi vegetaristiksi yhdessä Red Hot Chili Peppers –yhtyeen Anthony Kiedisin kanssa.

Lewis on äänialaltaan mezzosopraano. Hän itse pitää suurimpina musiikillisina esikuvinaan Whitney Houstonia ja Mariah Careya.