Hyppää pääsisältöön

Tämän hetken coolein duo on tässä!

Tuore lontoolaisduo on niin cool, että tästä ei voi kuin tykätä!

Lontoolaisduo AlunaGeorge // Kuva: http://www.facebook.com/alunageorge

Venla Kokkosen viikon tehona soi AlunaGeorge:_"Your Drums, Your Love"

_Laulaja Aluna Francis ja tuottaja George Reid muodostavat AlunaGeorgen. Tässä ei jää epäselväksi, mistä duo on nimensä napannut.

Jo joitakin kuukausia sitten Uuden musiikin iltavuoro soitti lontoolaisen AlunaGeorgen ”You Know you Like It” –biisiä, joka herätti mielenkiinnon ja jätti meidät odottamaan mitä yhtyeelle tapahtuu. Nyt näyttää tapahtuvan, kun uusi kappale ”Your Drums, Your Love” on ilmestynyt ja raivannut tiensä Venla Kokkosen viikon tehoksi.

Kaksikko on ehtinyt julkaista ”You Know You Like It” EP:n, ja kesällä julkaistaan odotettu debyyttialbumi "Body Music".

AlunaGeorge sisältää pirskahduksia 90-luvun triphopista ja tyttöbändeistä kuten All Saints. Duo sekoittaa musiikissaan urbaania keinuvaa R’n’B:tä, poppia, triphoppia ja elektroa – kaikkea ihanan sulavasti pehmeään melodiaan paketoituna. Tyylikästä, koskettavaa ja tarttuvaa.

Sinun rakkaus vai sinun rummut? Kommentoi Venlan tehoa!

Kuuntele näyte: