Hyppää pääsisältöön

Onnea onkimassa, oikein urakalla! Solsidanin 3. kausi alkaa 7.10.2012

Solsidan - Onnea onkimassa - 3. kausi. Kuva: Yle

Sunnuntaina 7.10. klo 21 se alkaa: Solsidan - Onnea onkimassa -sarjan kolmoskausi ja 10 uutta jaksoa.

Ruotsin TV4 esittää kolmoskauden uudet jaksot täsmälleen samaan aikaan kuin Yle Fem Suomessa - mutta mainoksilla pätkittynä, joten me tällä puolen lahtea näemme supersuositun sarjan käytännössä jopa ennen - Ovea!

Sarjan ruotsinkielisillä nettisivuilla on tarjolla herkullisia maistiaisia tämän päivän Solsidanista. Materiaali on videomuodossa  - sinne siis tirkistelemään kolmoskautta, korvat riikinruotsin taajuudelle viritettyinä.

Kolmoskauden startin kunniaksi esitetään kakkoskauden viimeiset neljä osaa Yle Femmalla tiistaina 2.10. Ja Areenahan pelastaa tilanteen kaikkien jaksojen osalta 30 päivän ajan.

Kakkoskauden viimeisten osien lähetysajat uusintoineen Solsidan - Onnea onkimassa - 3. kausi. Kuva: Yle

Solsidan - Onnea onkimassa - 3. kausi. Kuva: YleSolsidan - Onnea onkimassa - 3. kausi. Kuva: YleSolsidan - Onnea onkimassa - 3. kausi. Kuva: YleSolsidan - Onnea onkimassa - 3. kausi. Kuva: YleSolsidan - Onnea onkimassa - 3. kausi. Kuva: Yle

Lue myös - yle.fi:stä poimittua