Hyppää pääsisältöön

Kari Hietalahti: Kimi Räikkösen kala vetää ihan järjetöntä vauhtia

Muun muassa uunituoretta poliisisarja Robaa ja kalastukseen keskittyvää Kenraali Pancho & Pojat -sarjaa tähdittävä, Suomen hauskimpiin näyttelijöihin lukeutuva Kari ”Hissu” Hietalahti kävi YleX Aamun haastattelussa.

Kari Hietalahti YleX Aamussa // Kuva: Hanne Kautto

Innokkaana kalamiehenä tunnettu näyttelijä otti osaa Project Fish Runiin, jonka tarkoituksena on saada ihmiset kiinnostumaan viihdyttävällä tavalla Itämeren lohen voinnista.

- Kymijoella kalojen selkään kiinnitetään radiolähettimet, joiden avulla seurataan lohien kutukäyttäytymistä. Tässä kisassa ihmiset voivat veikata, kenen kala voittaa ja niitä voi seurata ilmaisen sovelluksen kautta ja netissä, Hissu selostaa leikkimielistä projektia.

Kenraali Pancho & pojat -tiimin Kenraali-lohella on mennyt kisassa hyvin, mutta kisasta löytyy myös selvä tähti.

- Kimi Räikkösellä on sellainen kala, joka vetää ihan järjetöntä vauhtia. Se on kyllä vissiin mennyt vähän takaperinkin jo. Liekö osunut voimalan seinään ja kimmonnut siitä takaisin mereen päin, Hissu naureskelee.

Kuuntele hulvaton haastattelu alla!

Lähteet: YleX