Hyppää pääsisältöön

Keksitkö sinä Simpsoneille uudenlaisen aloituksen?

Simpsoneiden tuottajat pyytävät katsojia ideoimaan ohjelmalle uuden alkukohtauksen. Simpsoneiden tuottajat pyytävät katsojia ideoimaan ohjelmalle uuden alkukohtauksen.

Simpsonit

Vuodesta 1989 saakka ihmisiä ilahduttaneiden Simpsoneiden tunnusmerkiksi on muodostunut jokaisen jakson intron erilaisuus, mutta liekö käsikirjoittajilta nyt ideat vähissä, sillä uusia ideoita kuulutetaan katsojilta. Ohjelman tuottajat kertovatkin, että paras idea saatetaan toteuttaa.

Idea täytyy pystyä kuvailemaan sadalla sanalla ja sen tulee toimia 2D-animaationa, olla kestoltaan maksimissaan 30 sekuntia ja sen täytyy sisältää kaikki perheen viisi jäsentä. Lisäksi siinä ei saa olla dialogia, musiikkia eikä mainoksia. Muutoin vain mielikuvitus on rajana.

On todennäköistä, että voittava idea nähdään ohjelman aloituksena vuoden 2013 toukokuussa.

Vuonna 2010 graffititaiteilija Banksy suunnitteli Simpsoneille seuraavanlaisen aloituksen.

Lähteet: BBC, Fox.com