Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Keshan kappaleesta Die young?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Kesha

Kuka? Kesha: Die young

Mitä? Rytmibarometrissa kuunnellaan tänään uutta musiikkia räväkältä amerikkalaislaulajattarelta nimeltä Kesha. Nainen julkaisee toisen studioalbuminsa Warrior marraskuun lopulla. Maistiaisena tulevalta levyltä kuunnellaan kappale nimeltä Die young.

Hä? Kesha on hämmentänyt kansaa oudoilla lausunnoillaan useaan otteeseen. Hän on muun muassa kertonut tutustuneensa Lily Alleniin, kun he molemmat pissasivat samaan lavuaariin Brit Awards –gaalassa. Kesha myös järjestää kotonaan juhlia, joissa vieraat verhoutuvat ainoastaan vartalomaaliin. Omien sanojensa mukaan nainen on myös harrastanut seksiä kummituksen kanssa. Outo tyyppi.