Hyppää pääsisältöön

Työn iloa!

koululaisia koulun pihalla
koululaisia koulun pihalla oppilaat,lapset (perheenjäsenet),koulut

Kolmiosaisessa ohjelmasarjassa puhutaan opettajan työn hallinnasta, merkityksestä ja yhteisöllisyydestä iloisen humoristisesti.

Kiire on mielentila

Henkilökuvassa sipoolainen luokanopettaja Rauno Haapaniemi, joka vastustaa kiirettä ja keskittyy olennaiseen.

Elämyksiä ja aplodeja

Henkilökuvassa mikkeliläinen äidinkielenopettaja Sari Noponen, joka elää haavettaan, mutta haluaisi, että nuoria arvostettaisiin enemmän.

Unelmien koulussa

Henkilökuvassa turkulainen opettaja Leena Kulmala. Leena toteutti haaveensa ja muutti suljetun terveysaseman unelmiensa kouluksi.

Perustuu tv-ohjelmasarjaan: Työn iloa! Vuosi: 2010. Toimittaja: Hilkka Nevala.

Ihminen ja yhteiskunta

 • Tunnetko taloyhtiön tilinpäätöksen kiemurat? Testaa tietosi

  Testaa, mitä hyvin tunnet taloyhtiön tilinpäätöksen

  Kymmenissätuhansissa taloyhtiöissä kokoonnutaan vuosittain kuulemaan, kun isännöitsijä luettelee tilinpäätöksestä vaikeaselkoisia termejä kokousväelle. Tilinpäätöksen riveillä on kuitenkin tärkeää tietoa siitä, miten hallitus ja isännöitsijä ovat hoitaneet osakkeenomistajien rahoja. Tunnetko taloyhtiön tilinpäätöksen? Tarkista tietosi ja vastaa seitsemään kysymykseen.

 • Islamin vieraana

  6-osainen sarja islamista.

  6-osaisessa sarjassa professori Jaakko Hämeen-Anttila johdattaa kiehtovalle matkalle islamin maailmaan – sen historiaan, kulttuuriin, kuvataiteisiin, musiikkiin ja kirjallisuuteen sekä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Ohjelmasarja on valmistunut v. 2003.

 • Buddhan jalanjäljillä

  Buddhalaisuus

  Buddhalaisuus ei ole kristinuskoon tai islamiin verrattavissa oleva uskonto, vaan pikemmin filosofia, joka opettaa tien korkeimman moraalisen, henkisen ja intellektuaalisen "valaistumisen" saavuttamiseen.